Binnenkort bij iCreate Tuindesign

iCreate Tuindesign is als nieuw bedrijf continue in ontwikkeling, zowel op persoonlijk vlak als technisch. Dat is ook de reden dat ik mijn dienstenpakket probeer uit te breiden waar mogelijk en waar nodig. Daarom zijn suggesties of reviews zo waardevol voor mij, omdat ik juist hiermee mijn dienstverlening kan verbeteren of aanpassen.

 

Hieronder een korte opsomming van zaken welke Nieuw zijn of Binnenkort beschikbaar komen:

 

Nieuw
Persoonlijke webshop

Aangezien mijn tuinontwerpen vanaf het begin compleet digitaal gecreëerd worden, kan ik daar mijn dienstverlening ook op aanpassen. Zo is het vanaf heden mogelijk geworden voor u als klant om uw tuinontwerp vanuit een webshop te kunnen betalen en te downloaden, en dit allemaal binnen uw persoonlijke omgeving en afgeschermde omgeving. Alleen u als klant heeft toegang tot dit gedeelte en niemand anders. Het principe werkt hetzelfde als dat u een e-boek betaald en gaat downloaden bij bol.com, maar dan enkel en alleen via persoonlijke toegang.

 

Foto realistische impressies

Een 3D design geeft al een goede indruk van uw uiteindelijke tuinontwerp, maar om u echt in te kunnen leven creëert iCreate Tuindesign tegenwoordig ook foto-realistische impressies van uw ontwerp. Zie de homepage voor een voorbeeld.

 

Binnenkort beschikbaar

Natuurlijk ben ik reuze trots op de huidige versie van de website, maar het kan altijd beter. Daarom zal de website ook regelmatig een update krijgen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Meer voorbeelden van mijn werk met een weergave van begin tot eind. Denk bijvoorbeeld aan:
    • De begin situatie
    • Het ontwerp wat gemaakt is
    • De uiteindelijke realisatie
  • Meer diensten die aangeboden gaan worden
  • Evenementen waar u mij persoonlijk kunt ontmoeten