Hoe breng je twee stijlen samen?

De wens voor deze tuin was de totale oppervlakte van de tuin te benutten en meer privacy weten te creëren. De tuin ligt rondom een vrijstaande bungalow op een vakantiepark.


De uitdaging voor dit ontwerp was om zowel binnen de regels van het vakantiepark als de wensen van de klant te laveren. Dit is uiteindelijk geslaagd door met verschillende hoogtes te werken in de tuin.Er zijn verschillende zitgelegenheden gecreëerd, bijvoorbeeld een klein terras aan de voorzijde met prachtig uitzicht op een bloemen border. Een heerlijke plek in de ochtendzon, om lekker wakker te worden.


Het grootste gedeelte van de tuin ligt aan de zijkant van de bungalow, waar een groot verlaagd terras geplaatst zal worden. Door met hoogte verschillen te werken ontstaat er meer privacy in de tuin. Waarbij door de bloembakken en groenafscheidingen schuine lijnen te geven, er een knipoog naar het duinlandschap wordt gemaakt. Ook de materiaal keuzes versterken een echte strandbeleving.


Aan de achterzijde van de bungalow komt een schaduw terras. En een heerlijke relaxplek met hangmatten, zodat er een siësta gehouden kan worden tussen het geruis van de siergrassen.

Locatie

Putten

Project

Aanpassing bestaande tuin

Beplantingsplan

Ja

Verlichtingsplan

Nee

Beregeningsplan

Nee

Logo door iCreate Tuindesign