De tuin met meerdere verdiepingen

De wens voor deze tuin was om de gehele oppervlakte te kunnen gebruiken, uitgevoerd in een eigentijds strak design waar groen en dierenleven in terug te vinden is. 

De uitdaging voor dit ontwerp was het hoogteverschil wat overbrugd moest worden. Dit is gelukt door met verschillende hoogtes te werken in de tuin, zogenaamde verdiepingen:

  • Op gelijke hoogte met het woonhuis ligt een groot terras. 
  • Door verschillende treden af te dalen komt men op het midden gedeelte van de tuin. Hier bevinden zich meerdere terrassen met als eye-catcher de Cortenstalen vijver met dierenleven.
  • In het laatste gedeelte van de tuin welke nog verder verlaagd is, bevindt zich de nieuw te bouwen schuur en de toegang naar de achter ingang.
 
Let op: Zoals te zien op de laatste afbeeldingen, kan ook de werking van het Verlichtingsplan gevisualiseerd worden!
 
Locatie

Amersfoort

Project

Aanpassing bestaande tuin

Beplantingsplan

Ja

Verlichtingsplan

Ja