Van open en vlak naar diepte en sfeer

De bestaande tuin is recent aangelegd met een heel open karakter maar de nieuwe bewoners van het huis missen sfeer, hoogte en beweging in de tuin. Het is fantastisch als je blanco mag beginnen en je creatieve geest zijn gang mag laten gaan. De uitstraling van de tuin mocht strak worden met een lichte landelijke uitstraling.

Het uiteindelijke ontwerp nodigt uit om in elk seizoen in de tuin te verblijven en heeft voor ieder gezinslid een eigen plek. In het ontwerp zijn stijlvolle functionele elementen toegepast zoals een open fietsenschuur en een tuinafscheiding waardoor de tuin afgesloten wordt voor vreemden. Door een waterelement centraal te plaatsen in de tuin wordt er een rustpunt gecreëerd welke als basiselement voor de opbouw van het ontwerpt zorgt.

Locatie

Harderwijk

Project

Aanpassing bestaande tuin

Beplantingsplan

Ja

Verlichtingsplan

Ja