Van braakliggende tuin tot een Walhalla!

Een aantal kernelementen voor het ontstaan van dit ontwerp waren een Koivijver, het toepassen van strakke lijnen, een tuinkamer en een compacte maar sierlijke beplanting. Door gebruik te maken van de zichtlijnen vanuit alle openslaande deuren aan de achterzijde van het huis wordt een nieuwsgierigheid gewekt om naar de tuin te blijven kijken. De witte vierkante elementen zorgen voor afwisseling en diepte.

Een van de uitdagingen voor deze tuin was om het hoogteverschil met de achterburen op te vangen. Dit is gelukt door een talud te maken waar kruiden op aangeplant zijn. Langs het talud loopt een pad naar de compostbakken.

Al met al een zeer geslaagd ontwerp!

Locatie

Putten

Project

Nieuw te realiseren

Beplantingsplan

Ja

Verlichtingsplan

Nee