Hoe breng je twee stijlen samen?

De uitdaging voor dit ontwerp was om de twee verschillende stijlen van de eigenaren (enerzijds alles strak, anderzijds alles in zachte lijnen) tot een geheel samen te brengen. Daarbij was de wens om de bestaande tuinkamer om te toveren tot een plek waar je uitgenodigd wordt om te verblijven en verschillende hobby’s kan toepassen. Als laatste werd er gevraagd om een beplantingsplan met behoud van de bestaande oudere bomen.

Een extra wens was om de bestaande hardstenen tegels van 100cm x100cm te hergebruiken maar dan in mindere mate. Doordat deze tegels een strakke uitstraling hebben is er voor gekozen om de borders in een glooiend lijnen spel toe te passen waardoor deze voor de zachtere lijnen zullen zorgen. Daarbij zal kleurrijke en zwierige beplanting meer speelsheid creëren in de tuin.

Door het tuinhuis een open uitstraling te geven zorgt dit er voor dat er meer licht binnen komt. Tevens is er een mini keuken in geplaatst, en is de bestaande gaskachel vervangen door een gashaard  om meer een huiselijke sfeer te creëren.

Locatie

Putten

Project

Aanpassing bestaande tuin

Beplantingsplan

Ja

Verlichtingsplan

Nee

Logo door iCreate Tuindesign