Even voorstellen

De kracht van eenvoud, dat is mijn werkmotto en dat is waar ik voor sta. Het lijnenspel van de tuin is een verlengstuk van het huis. Daarbij is het belangrijk dat een tuin je rust, plezier, gezelligheid en vooral energie geeft.

Mijn passie voor groen en vormgeving heeft er voor gezorgd dat ik mijzelf een nieuwe uitdaging heb gegeven in de vorm van een tuinontwerper. Voor heel veel mensen is het lastig voor te stellen hoe een nieuwe tuin eruit komt te zien, terwijl ik het totaal plaatje al snel in mijn hoofd heb vormgegeven. Daar wilde ik mee aan de slag! Door een opleiding te volgen tot tuinontwerper heb ik mij het digitaal ontwerpen in 3D eigen gemaakt. Waardoor de klant direct een realistisch beeld krijgt hoe de nieuwe tuin er uit komt te zien. 

Praktijkervaring vind ik ook erg belangrijk, omdat je niet alleen kan ontwerpen met creativiteit. Een goed ontwerp moet ook daadwerkelijk uitvoerbaar zijn. Hiervoor heb ik aan het einde van mijn studie een half jaar stage gelopen bij een Hoveniers bedrijf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen meer inzicht hebt verkregen in het uitvoerende proces, maar ook in de uiteindelijke totstandkoming van een tuinontwerp. Daarbij werk ik zelf ook graag in mijn eigen tuin.

Met al deze ervaringen, gecombineerd met creativiteit, nieuwsgierigheid en luisterend vermogen, creëer ik persoonlijke ontwerpen voor mijn klanten. 

Het lijkt mij erg leuk om mij in het echt te kunnen voorstellen en nader met u kennis te maken!

Ingrid van Daatselaar

voorstellen contact
Logo door iCreate Tuindesign