veel gestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen voor meer informatie over de onderwerpen.

Betalen van uw digitale tuinontwerp bij iCreate Tuindesign doet u eenvoudig zelf naar aanleiding van de factuur welke u ontvangt nadat het Definitieve Ontwerp is afgerond. U wordt geacht de factuur binnen 14 dagen te voldoen.

U ontvangt tegelijkertijd tevens een download link naar uw digitale tuinontwerp welke u naderhand onbeperkt kan downloaden.

In tegenstelling tot wat u misschien gewend bent of verwacht had, worden er geen prijzen of prijs indicaties genoemd op deze website voor het maken van een tuinontwerp. De reden hiervoor is dat ik de voorkeur geef aan persoonlijk contact, uiteraard geheel vrijblijvend en zonder rare fratsen, zodat ik u inzicht kan geven in wie ik ben, hoe ik werk en wat de kwaliteit van mijn werk is. Daarbij is iedere tuin weer anders, net als de wensen van u als klant.

De ervaring heeft geleerd dat voor de klant deze opzet veel beter werkt dan het noemen van een platte prijs, enkel en alleen op basis van de oppervlakte, zonder te kijken naar de persoonlijke omstandigheden die juist erg belangrijk zijn voor het maken van een goed ontwerp.

 

Ik hoop dat u hiervoor begrip heeft, maar ik beloof ook dat ik u zeker niet zal teleurstellen tijdens de eerste kennismaking!

Het per post verzenden van artikelen is niet van toepassing bij iCreate Tuindesign. Ik geloof in duurzame oplossingen, niet alleen in mijn ontwerpen maar ook in mijn manier van werken. Daarom heb ik besloten compleet digitaal te werken (waar mogelijk) en werk mijn ontwerpen digitaal uit, zodat ik niet alleen efficiënter kan werken maar ook om u beter van dienst te kunnen zijn.

Het is daarom niet nodig om een ontwerp per post naar u op te sturen, u kunt immers uw digitale ontwerp zelf onbeperkt downloaden van deze website via de download link welke naar u verzonden zal worden nadat het Definitieve Ontwerp is afgerond.

Ja en nee. 

Het staat u vrij om de afbeeldingen van deze site te gebruiken, te delen of te publiceren. Echter bent u wel verplicht om een bronvermelding te gebruiken. Met andere woorden u bent verplicht www.icreatuindesign.nl als bron te vermelden wanneer u op een of andere manier gebruik maakt van de afbeeldingen op deze website.

Op deze website worden enkel site reviews getoond en is het niet mogelijk om product reviews achter te laten. De site reviews welke getoond worden zijn enkel afkomstig van Google of Facebook en kunnen daarom door iCreate Tuindesign op geen enkele manier worden gemanipuleerd of verwijderd. Wij zijn in deze volledig afhankelijk van de review policy regels en richtlijnen van deze bedrijven. De enige toegestane actie is een antwoord op een review zelf te plaatsen.

Wel wordt er actief aan klanten gevraagd om een review achter te laten, maar pas aan het einde van het traject nadat zij een tuinontwerp hebben ontvangen.

U kunt er daarom vanuit gaan dat de reviews welke aan u getoond worden volledig vanuit het oogpunt van de klant geschreven zijn, zonder enige interactie of manipulatie vanuit iCreate Tuindesign.

Logo door iCreate Tuindesign