veel gestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen voor meer informatie over de onderwerpen.

Betalen bij iCreate Tuindesign gaat eenvoudig via de website. U krijgt nadat het Definitieve Ontwerp is afgerond, een persoonlijke betaallink op deze website toegezonden via de mail, inclusief alle instructies. Nadat de betaling is afgerond heeft u gedurende 6 maanden toegang tot uw persoonlijke digitale tuinontwerp. Gedurende deze termijn kunt u het ontwerp zo vaak downloaden als u wilt.

iCreate Tuindesign biedt op dit moment enkel iDEAL als betaalmethode aan. Mocht u een sterke voorkeur voor een andere betaalmethode hebben, neem dan contact op. Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Wij berekenen geen additionele kosten als verzendkosten of transactiekosten, tenzij anders vermeld.

 

IDEAL

Met iDEAL betaal je eenvoudig via de online omgeving van je eigen bank. Wanneer je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Van Lanschot Bankiers, Moneyou, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos bank heb je toegang tot iDEAL.

iDEAL klein

In tegenstelling tot wat u misschien gewend bent of verwacht had, worden er geen prijzen of prijs indicaties genoemd op deze website voor het maken van een tuinontwerp. De reden hiervoor is dat ik de voorkeur geef aan persoonlijk contact, uiteraard geheel vrijblijvend en zonder rare fratsen, zodat ik u inzicht kan geven in wie ik ben, hoe ik werk en wat de kwaliteit van mijn werk is. Daarbij is iedere tuin weer anders, net als de wensen van u als klant.

De ervaring heeft geleerd dat voor de klant deze opzet veel beter werkt dan het noemen van een platte prijs, enkel en alleen op basis van de oppervlakte, zonder te kijken naar de persoonlijke omstandigheden die juist erg belangrijk zijn voor het maken van een goed ontwerp.

 

Ik hoop dat u hiervoor begrip heeft, maar ik beloof ook dat ik u zeker niet zal teleurstellen tijdens de eerste kennismaking!

Het per post verzenden van artikelen is niet van toepassing bij iCreate Tuindesign. Ik geloof in duurzame oplossingen, niet alleen in mijn ontwerpen maar ook in mijn manier van werken. Daarom heb ik besloten compleet digitaal te werken (waar mogelijk) en werk mijn ontwerpen digitaal uit, zodat ik niet alleen efficiënter kan werken maar ook om u beter van dienst te kunnen zijn.

Het is daarom niet nodig om een ontwerp per post naar u op te sturen. U krijgt nadat het Defintieve Ontwerp is afgerond, een persoonlijke betaallink op deze website toegezonden via de mail, inclusief alle instructies. Uw ontwerp kan na betaling eenvoudig, onbeperkt en digitaal van deze website gedownload worden gedurende 6 maanden.

Ja en nee. 

Het staat u vrij om de afbeeldingen van deze site te gebruiken, te delen of te publiceren. Echter bent u wel verplicht om een bronvermelding te gebruiken. Met andere woorden u bent verplicht www.icreatuindesign.nl als bron te vermelden wanneer u op een of andere manier gebruik maakt van de afbeeldingen op deze website.